Gyógyító masszázs

Gyógyító masszázsA gyógyító masszázs hátterében a lélek és a test működésének egysége áll. A kezelés kezdetén a páciens nyugalmi, ellazult állapotba kerül a masszázs bejezéséig. A kezelő energiával tölti fel a kezelt testrészt, melynek eredményeként kiegyensúlyozott állapot valósul meg testi-lelki szinten a fájdalom csökkenésével egy időben.

A különböző mindennapi életben jelentkező magán életbeli konfliktusok és szervi betegségek esetében a gyógyító folyamatok beindulnak. Az ellazult állapot lehetővé teszi a kialakult lelki blokkok leépítését és a szervezet újra harmonikusan képes működni. Az izomcsomók és feszülések feloldódnak a közérzet javulásával együtt és a mindennapi stressz hatásai lecsökkennek, a szervezet ellenálló képessége minden szinten megnő. A testtel együtt a lelket is kezelve válik pozitívvá a gondolkodásunk a napi életünket is befolyásolva. Az első kezelések után is jelentős változás következik be a testi komfort érzetben és a hangulatban.

Könnyebbnek és kiegyensúlyozottabbnak érzi magát az ember. Végeredményben a szervezet hatékonyabban működik és a jobb közérzetünknek köszönhetően a magunkkal és az emberekkel való kapcsolataink is javulnak.

 

Gyógyító masszázs